Vriend worden

Word vriend van Het Open Huis

Wekelijks komen tientallen tot honderden mensen binnen in Het Open Huis. Voor een kop koffie, soep of een broodje tijdens de inloop, om de kledingbank of een van de twee voedselbanken te bezoeken, om mee te eten tijdens de open maaltijd, voor taallessen, voor maatschappelijk werk of om op zondag de diensten te bezoeken.
Het Open Huis is een ontmoetingsplaats voor mensen uit de wijk. Een plek waar je jezelf kunt zijn. Een plek waar je hulp ontvangt en waar mensen zijn die de tijd voor je nemen en naar je luisteren.

Als vriend van Het Open Huis steun je het werk van Het Open Huis in de Haarlemse wijk Schalkwijk. Help je mee om dit werk mogelijk te blijven maken? Word dan vriend en steun Het Open Huis met een maandelijks bedrag.

 


Aanmeldformulier
  
    
                                      
  

Ik steun Het Open Huis met
10 Euro
50 Euro
100 Euro
Anders nl: Euro
per maand
per kwartaal
per jaar
eenmalig

Ik machtig Het Open Huis het bedrag automatisch af te schrijven van mijn rekening
        

Ik maak zelf over op rek. NL26INGB0004966146 t.n.v. Stichting Maatschappelijk Centrum Het Open Huis te Haarlem (Tip: Activeer een periodieke betaling bij uw bank)

Tel de laatse 3 cijfers van de postcode op, vul het resultaat hier onder in.
(Anti robot controle)

Graag ontvang ik de digitale Nieuwsbrief van Het Open Huis (verschijnt 1x per kwartaal)
Ik ga akkoord met de voorwaarden

 

Het Open Huis (zowel de kerk als het maatschappelijk centrum) zijn Algemeen Nut Beogende Instellingen (ANBI) en daarom zijn uw giften aftrekbaar voor de belasting


Gedschiedenis van Het Open Huis

Al sinds 2004 is Het Open Huis actief in de wijk Schalkwijk. Vanaf het eerste begin is heel bewust aandacht geschonken aan zowel vragen over zingeving en geloof als aan (praktische) ondersteuning en hulp. Hieraan bleek grote behoefte te bestaan. In korte tijd is Het Open Huis uitgegroeid tot een zelfstandige multiculturele kerk en een volwaardig Maatschappelijk Centrum. Het Open Huis werkt in Schalkwijk met een paar (gedeeltelijk) betaalde krachten en ruim 80 vrijwilligers. De kerk bestaat uit zo`n 150 leden en vaste gasten. Wekelijks vinden via allerlei wegen nieuwe bezoekers de weg naar Het Open Huis.


Meer informatie of vragen

Jan Voornveld, PenninmeesterMaatschappelijk Centrum Het Open Huis, 06-21897357
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Hoe houden we je op de hoogte

Als je je hebt aangemeld als vriend van Het Open Huis ontvang je per post een bevestiging, samen met meer informatie over Het Open Huis.
Daarnaast organiseert Het Open Huis vriendendagen waarvoor je van harte bent uitgenodigd.